Árajánlat

Mit nyújtunk ingyen?

  • Mi – más pályázatírókkal ellentétben – nem kérünk pénzt azért, hogy értesítsük pályázatokról. Nálunk ez alapszolgáltatás.
  • Nem kérünk pénzt a pályázati előminősítésért, díjmentesen segítünk abban, hogy tud-e indulni egy adott pályázaton.

A személyes konzultáció díjköteles, ha később velünk pályázik ennek díját levonjuk a sikerdíjból.

Miért kell fizetni?

A pályázatok többségénél kizárólag sikerdíjért dolgozunk.  Ez azt jelenti, hogy sem regisztrációs díjat, sem egyéb díjat előre nem számolunk fel.  Munkánkkal akkor érdemeljük ki a honoráriumot, ha elnyertük Önnek a pályázati támogatást. Akkor kérjük a pályázatírási díj kifizetésére, amikor hatósági nyerési értesítő igazolja, hogy Ön pályázati támogatásban részesül, azaz nyert a pályázata. A sikerdíjunk tartalmazza a teljes (3-5 éves) lebonyolítást, monitoringot!

Egyes, főleg vidékfejlesztési pályázatoknál pályázatírási díjat is kérünk. Ennek az az oka, hogy itt üzleti és pénzügyi tervet is szükséges készíteni, melyeknek pontozása sok szubjektív elemet tartalmaz. A nyerés itt attól is függ, hogy az adott pályázatra hány pályázó jelentkezik és nekik milyen pontjaik vannak, mert a rendelkezésre álló keret erejéig pontszám szerint sorba rakják a pályázatokat. A pályázatkészítési díjat természetesen jóváírjuk a sikerdíjból, és ha a mi hibánkból nem nyer a pályázat, a pályázatkészítési díjat visszafizetjük.

.

A pályázatírási sikerdíjunk az elnyert támogatás arányában változik*

* Minimálisan 500 ezer Ft+Áfa sikerdíjért tudjuk elvállalni a pályázatírást, a projektmenedzsmentet és a 3 éves monitoring feladatot..

berecz.balazs(kukac)szechenyiterv(pont)eu